Värmefilt - Massor med varma värmefiltar

Typer av värmeprodukter

Typer av värmeprodukter

Det finns flera olika typer av värmehjälp och värmeprodukter att välja på. Det viktiga är att du ska välja en värmefilt eller sängvärmare är att den ska vara säker och styra värmen till önskad nivå.

Om ni köper en av billigaste värmefiltarna kommer ni troligtvis bli besviken eftersom ni inte kommer få den temperatur som ni vill ha. Ifall ni däremot väljer en lite dyrare värmefilt av högre kvalité kommer ni kunna njuta av denna värmeprodukten under många och långa sköna år.

Här får ni rekommendationer om vilken typ av värmeprodukt som passar er men även vilka modeller av värmefiltar och värmedynor som är prisvärda.


Värmefilt

Värmefilt

En vanlig typ av värmegivare är värmefiltar som man lägga på sig i sängen eller i soffan. Värmefilten drivs av 230 Volts anslutning och ofta kan den regleras i många olika värmenivåer.

Sängvärmare

Sängvärmare

En så kallad sängvärmare läggs i sängen mellan madrass och lakanet och ger en underbar behaglig värme hela natten. Det är fantastiskt behagligt att en en bäddvärmare när det är kallt i stugan eller man är lite frusen av sig.

Värmedyna

Värmedyna

En Värmedynor appliceras på muskler som t.ex. rygg, mage eller ben. Ofta räcker 30 minuters värme för att mjuka upp musklerna och bli av med den värsta smärtan.

Fotvärmare

Fotvärmare

Fotvärmare är underbart sköna att stoppa ner frusna fötter i efter en lång dag utomhus. Det finns även fotvärmare som har inbyggd fotmassage vilket är väldigt skönt.

Termofilt

Termofilt

Termofiltar är filtar som har ett reflekterande skickt som håller inne kroppsvärmen innanför filten. En termofilt ansluts inte till elnätet eftersom den inte behöver någon extern drivning.

Värmekudde

Värmekudde

Värmekuddar sätts bakom huvudet, runt nacken eller över axlarna. En värmekudde kan göra underverk för en stel nacke eller ömmande muskler.


Varma värmefiltar finns hos

Tips på varma värmefiltar

Här listas några av de bästa och varmaste värmefiltarna och värmetäckena som finns.
Varm fakta om värmefiltar

Här får du massa varm och skön info och värmande fakta om värmefiltar, värmetäcken och värmeplädar.Meny - Värmefilt
Till förstasidan på www.värmefilt.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
ElektriskHundarKatterNyheter